Word nu vrijwilliger

persoonlijke-vrijheid

De LP Amsterdam bestaat uit een gepassioneerd team van vrijwilligers dat zich inzet voor  een vrij en welvarend Amsterdam.  We kunnen hierbij elk extra paar handen goed gebruiken!  We zijn op zoek naar mensen met allerlei vaardigheden, denk aan bijvoorbeeld:

– ‘keyboard warriors’, die de standpunten van de LP Amsterdam in discussiegroepen en social media goed kunnen uitleggen en verspreiden.

– tekstschrijvers, die mooie opiniestukken en/of persberichten kunnen schrijven.

– ‘creatievelingen’: mensen met ervaring met fotograferen, fimpjes maken, audio, animaties, infographics etc.

– promotie: mensen die de standpunten van de LP Amsterdam goed kunnen overbrengen en het dialoog aan kunnen gaan met de mensen ‘op straat’, in de stad of tijdens evenementen.

– fondsenwervers: bellen, schrijven, bedenken en uitvoeren van acties om de campagnekas te vullen zodat wij voldoende middelen hebben om goed campagne te voeren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Is je belangstelling gewekt en wil jij ons team komen versterken?  Kom langs bij Café Bastiat om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.  Je kunt ook onderstaand formulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Enthousiasmeer ook je vrienden en familie, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat onze boodschap van vrijheid nog beter te horen is in Amsterdam.