Like ons!

Zoeken

Word nu vrijwilliger

Word nu vrijwilliger

De LP Amsterdam bestaat uit een gepassioneerd team van vrijwilligers dat zich inzet voor  een vrij en welvarend Amsterdam.  We kunnen hierbij elk extra paar handen goed gebruiken!  We zijn op zoek naar mensen met allerlei vaardigheden, denk aan bijvoorbeeld:

– ‘keyboard warriors’, die de standpunten van de LP Amsterdam in discussiegroepen en social media goed kunnen uitleggen en verspreiden.

– tekstschrijvers, die mooie opiniestukken en/of persberichten kunnen schrijven.

– ‘creatievelingen’: mensen met ervaring met fotograferen, fimpjes maken, audio, animaties, infographics etc.

– promotie: mensen die de standpunten van de LP Amsterdam goed kunnen overbrengen en het dialoog aan kunnen gaan met de mensen ‘op straat’, in de stad of tijdens evenementen.

– fondsenwervers: bellen, schrijven, bedenken en uitvoeren van acties om de campagnekas te vullen zodat wij voldoende middelen hebben om goed campagne te voeren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden.  Is je belangstelling gewekt en wil jij ons team komen versterken?  Kom langs bij Café Bastiat om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.  Je kunt ook onderstaand formulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Enthousiasmeer ook je vrienden en familie, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat onze boodschap van vrijheid nog beter te horen is in Amsterdam.

 

0 Reacties uitgeschakeld voor Word nu vrijwilliger 1864 26 september, 2015 Doe mee! september 26, 2015

Facebook Comments

comments powered by Disqus

LP Amsterdam op social media

Like ons!

Doneer nu!

Steun de campagne voor een vrij en welvarend Amsterdam. Elk bedrag telt!

Rekening: ING 9430399
IBAN: NL14INGB0009430399
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Libertarische Partij
Onder vermelding van: Afdeling Amsterdam

Donate Bitcoin

Nieuwsbrief

YouTube Kanaal