Like ons!

Zoeken

(21 apr) Café Bastiat: “Wat is Bitcoin, hoe werkt het en wat kan je ermee?”

(21 apr) Café Bastiat: “Wat is Bitcoin, hoe werkt het en wat kan je ermee?”

Wat is Bitcoin, hoe werkt het en wat kan je ermee?. En misschien nog veel belangrijker wat maakt het mogelijk en welke gevolgen zou het kunnen hebben voor de manier hoe we met geld omgaan en de maatschappij als geheel? Deze vragen zal Roland de Goeij gaan proberen te beantwoorden in zijn presentatie over Bitcoin.

Bitcoin is een zogenaamde cryptocurrency, een digitale decentrale munteenheid. Deze munteenheid wordt niet door een centrale bank uitgegeven maar door een protocol. Bitcoin steunt op de “blockchain”, een decentraal digitaal kasboek dat op zijn beurt weer een tsunami aan financiele en decentrale innovatie mogelijk kan maken. Gaan banken en financiele tussenpersonen hetzelfde lot ondervinden als de videotheek? Is iedereen straks zijn eigen bank? Kom langs op 21 april en neem deel aan de discussie.

Waar & wanneer

21 april 2015, aanvang 20:00, inloop 19:30
Cafe De Heffer
Oude brugsteeg 7, Amsterdam

Toegang is gratis, iedereen is welkom!
Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld (Facebook)

Over de spreker

Roland de goeij is oprichter en beheerder van bitcoinspot.nl. Sinds de site in 2011 is opgericht is hij niet meer gestopt met lezen en leren over Bitcoin. Als iemand die skeptisch staat tegenover het huidige financiele systeem is Bitcoin voor hem een fantastische manier om geld weer voor mensen te laten werken in plaats van andersom. “Ik ben altijd al geinteresseerd geweest in geld, techniek en sociale kwesties. Bitcoin is een perfecte combinatie van die drie factoren, daarom blijft het me boeien en ontdek ik elke keer weer iets nieuws”.

0 Reacties uitgeschakeld voor (21 apr) Café Bastiat: “Wat is Bitcoin, hoe werkt het en wat kan je ermee?” 748 25 maart, 2015 Bijeenkomsten, Borrel, Café Bastiat maart 25, 2015

Facebook Comments

comments powered by Disqus

LP Amsterdam op social media

Like ons!

Doneer nu!

Steun de campagne voor een vrij en welvarend Amsterdam. Elk bedrag telt!

Rekening: ING 9430399
IBAN: NL14INGB0009430399
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Libertarische Partij
Onder vermelding van: Afdeling Amsterdam

Donate Bitcoin

Nieuwsbrief

YouTube Kanaal